Konyhai Kuka Kuka Szemetet Számláló Szemetes Kuka Szemetes háztartási nappali, fürdőszoba, konyha kuka fedél nélkül, méret:
  • Friss

Konyhai Kuka Kuka Szemetet Számláló Szemetes Kuka Szemetes háztartási nappali, fürdőszoba, konyha kuka fedél nélkül, méret:

HUF 1.67

Áruk
Hozzáférhető a megrendeléshez

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Eladott egy darab, méret : kerek, szürke, fehér, 13 liter, méret : 23*30 CM, anyag : műanyag.Széles körben használják : Ez egy többfunkciós tároló kuka, nem csak a konyhában, hanem a fürdőszoba, nappali, wc, valamint más helyeken már széles körben használják.Magas minőségű anyagok : A kuka anyaga magas minőségű anyagokból.Szagtalan, környezetbarát, tartós, nem könnyen deformálódik, majd egy erősebb, teherbírás.Egyszerű tervezés : egyszerű forma, könnyen alkalmazkodik bármilyen szoba, nyugodt színű, matt textúra.A Konyhai Kuka jön a sima felület lehetővé teszi, hogy tiszta őket, könnyedén, elkerülve a rossz szag, valamint a veszélyes baktériumok a maradék szemetet, ami a tiszta, higiénikus környezet.Rólunk : Mi mindig elkötelezett a minőségi termékek kielégítő szolgáltatás.Csomag tartalma : 1 * szemetet bin Features : 1. A kuka anyaga magas minőségű anyagokból.Szagtalan, környezetbarát, durable2. Magas minőségű, szemetes, nem könnyen deformálódik, majd egy erősebb nála capacity3. Könnyen alkalmazkodik bármilyen szoba, a hang nyugodt, a matt textúra 4. A méret van, nem számít, melyik szobában van elhelyezve, nincs érzés, a pressure5. Könnyen tisztítható, könnyen tisztítható a kukába egy nedves cloth Trash dobozokat lehet használni a különböző helyeken, mint például a konyha, nappali, wc, autók, stb.Ha bármilyen minőségi probléma, kérjük, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálati központ, ügyfélszolgálati központ lesz az ön számára a szolgáltatást, így tudunk segíteni, hogy a lehető leghamarabb.