xuuyuu Éjszakai Fény,Szilikon Színes, Aranyos Macska, USB-Töltés LED Lámpa Haza Hálószoba, Fedett (Kék)
  • Friss

xuuyuu Éjszakai Fény,Szilikon Színes, Aranyos Macska, USB-Töltés LED Lámpa Haza Hálószoba, Fedett (Kék)

HUF 3.00

Áruk
Hozzáférhető a megrendeléshez

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

SZEM-TÖRŐDŐ : Energia-hatékony, puha fény létrehoz egy egységes, nem villogó fény, hogy nem fáj a szeme,akkor érintse meg a lámpa test, hogy állítsa be a szín a fény.Az ÚJRATÖLTHETŐ : Az éjszakai fény jön egy USB töltő kábel, amely támogatja a számítógép, a mobil hálózati töltő, használata egyszerű.ENERGIATAKARÉKOS : A LED-es éjszakai fény, beépített 800 m Ah akkumulátor,egy teljes feltöltése körülbelül 2,5 órát,fenntartható használata 4-12 H.PUHA, MELEG FÉNY : Meleg fényt ad egy meleg, kényelmes érzés,alkalmas olvasás,hálószoba,Baba Etetés, bölcsőde, gyermekek éjszakai fények, romantikus fények.BIZTONSÁGOS ANYAG : Az éjszakai fény készült ABS mosható szilikon anyag, nem mérgező, puha, ártalmatlan, biztonságos mindenki számára, beleértve a csecsemőket.SZEM-TÖRŐDŐ : Energia-hatékony, puha fény létrehoz egy egységes, nem villogó fény, hogy nem fáj a szeme,akkor érintse meg a lámpa test, hogy állítsa be a szín a fény.Az ÚJRATÖLTHETŐ : Az éjszakai fény jön egy USB töltő kábel, amely támogatja a számítógép, a mobil hálózati töltő, használata egyszerű.ENERGIATAKARÉKOS : A LED-es éjszakai fény, beépített 800 m Ah akkumulátor,egy teljes feltöltése körülbelül 2,5 órát,fenntartható használata 4-12 H.PUHA, MELEG FÉNY : Meleg fényt ad egy meleg, kényelmes érzés,alkalmas olvasás,hálószoba,Baba Etetés, bölcsőde, gyermekek éjszakai fények, romantikus fények.BIZTONSÁGOS ANYAG : Az éjszakai fény készült ABS mosható szilikon anyag, nem mérgező, puha, ártalmatlan, biztonságos mindenki számára, beleértve a csecsemőket.Termékleírás : Funkciók : 1. Kiváló minőségű alapanyagok, nem mérgező, puha, tartós, élettartam.2. Prémium LED forrás, világos, nincs vibrálás vagy eye-barátságos, alacsony fogyasztás, valamint az energia-megtakarítás.3. Az újratölthető akkumulátort, majd töltés USB-kábel kialakítás, biztonságos, kényelmes.Egyedülálló macska alakú design, csinos, vonzó.4. Egyszerű, touch control, megveregette lehet változtatni a fény, a szín, a felvételi funkció, könnyen kezelhető, kényelmes, használható.5. Ez a legjobb ajándék a barátok, vagy a gyermek vagy a család.Alkalmas a haza, hotel, étterem, kerti dekoráció.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Material : ABS + PC + Silicone Optional Szín : Rózsaszín, Blue Voltage : 5 VLight Forrás : LEDLight Szín : Colorful Charging Módszer : USB Charging Lifespan : 10000 HSwitch : Érintse meg Sensor Battery Kapacitás : 800m Ah Charging Idő : 2.5 HLighting Idő : 4-12 HWeight : Kb. 259g Size : Kb. 16x12x16cm/6.3x4.7x6.3inch Package Lista : 1 x LED Este Light1 x Felhasználói Manual1 x USB Kábel.

Features:
1. Made of high quality materials, non-toxic and soft, durable and service life.:
2. Premium LED source, bright, no flicker and eye-friendly, low power consumption and energy-saving.:
3. Rechargeable battery inside and USB charging design, safe and convenient. Unique cat shape design, cute and attractive.:
4. Simple touch control, patted can change the light color, with recording function, easy to operate, convenient to use.:
5. It is the best gift for your friends or children or family. Suitable for using in home, hotel, restaurant and outdoor decoration.:
Specification:
Condition:
100% Brand New
Material:
ABS + PC + Silicone
Optional Color:
Pink, Blue
Voltage:
5V
Light Source:
LED
Light Color:
Colorful
Charging Method:
USB Charging
Lifespan:
10000H
Switch:
Touch Sensor
Battery Capacity:
800mAh
Charging Time:
2.5H
Lighting Time:
4-12H
Weight:
Approx. 259g
Size:
Approx. 16x12x16cm/6.3x4.7x6.3inch
Package List:
1 x LED Night Light:
1 x User Manual:
1 x USB Cable: