Skc Műanyag Mini Bőr Mérőszalag, Puha 1,5 Méter Színű Héj, Mérési Derék Kerülete, Kis Mérő Szalag, Piros, Kék, Sárga (Opcionális)(Kék)
  • Friss

Skc Műanyag Mini Bőr Mérőszalag, Puha 1,5 Méter Színű Héj, Mérési Derék Kerülete, Kis Mérő Szalag, Piros, Kék, Sárga (Opcionális)(Kék)

HUF 2034.00

Áruk
Hozzáférhető a megrendeléshez

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【】 ALKALMAZÁS Hordozható kulcstartó design, könnyű lógni a nadrág, vagy a zsákokat.Lehet mérésére használt ruhát, a magasság, a test, ellenőrizze a derekát, amikor a diéta, stb. 【FUNKCIÓ】van hüvelyk mérleg egyértelműen nyomtatott az egyik oldalára, a szalag pedig centiméter mérleg a másik oldalon, mind a kényelmes használat. 【ELŐNY】Hordozható behúzható cm/inch mérőszalag. 【DESIGN】A rugalmas mérőszalag 150cm hosszú, amelyek teljesen megfelelnek a követelmények mérésére dolgokat. 【SPECIFIKÁCIÓ】Könnyen húzza vissza a mérőszalag, a gomb megnyomásával a műanyag külső esetben. 【】 ALKALMAZÁS Hordozható kulcstartó design, könnyű lógni a nadrág, vagy a zsákokat.Lehet mérésére használt ruhát, a magasság, a test, ellenőrizze a derekát, amikor a diéta, stb. 【FUNKCIÓ】van hüvelyk mérleg egyértelműen nyomtatott az egyik oldalára, a szalag pedig centiméter mérleg a másik oldalon, mind a kényelmes használat. 【ELŐNY】Hordozható behúzható cm/inch mérőszalag. 【DESIGN】A rugalmas mérőszalag 150cm hosszú, amelyek teljesen megfelelnek a követelmények mérésére dolgokat. 【SPECIFIKÁCIÓ】Könnyen húzza vissza a mérőszalag, a gomb megnyomásával a műanyag külső esetben.Specifikáció : Anyag : Műanyag Szín : Piros, Fehér, Kék, Sárga (Opcionális) Szalag Hossza : 150cm Szalag Szélesség : 7mm Csomag lista : 1 x mérőszalag.