Kisgyermek Szívó Lemez, Panda Alakú Baba Szívó Lemez Hordozható Elkerülése érdekében Öntsön a Szülinapi (Szilikon Lemez)
  • Friss

Kisgyermek Szívó Lemez, Panda Alakú Baba Szívó Lemez Hordozható Elkerülése érdekében Öntsön a Szülinapi (Szilikon Lemez)

HUF 5733.00

Áruk
Hozzáférhető a megrendeléshez

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

HORDOZHATÓ : Ez a baba szilikon lemez könnyű, rugalmas, ezáltal könnyen szállítható a napi kirándulások, erős, nem könnyű megtörni, vagy deformálódik.SZÍVÓ : Mert a kényelmes tapadókorongok alatt a tányért használhat egy kis mennyiségű víz gyors biztonságos a lemezeket, hogy a magas szék, asztal vagy bármilyen felületen, elkerülve a véletlen kiömlés élelmiszer.KÖNNYEN tisztítható : szilikon, ami a hő ellenálló, könnyen tisztítható, csak töröld le, vagy tegye be a mosogatógépbe.Ez is lehet tisztítani magas hőmérsékleten nagyobb biztonság.AJÁNDÉK : gyakorlati jellegű, lágy színű, aranyos rajzfilm formában, a baba szilikon lemez kitűnő ajándék baba kínálata pedig új szülei.HELYES ALAK : aranyos rajzfilm panda alakú, 2 fülek lemez, könnyen vonzza a baba, nagy, mindenféle különböző ételek, gyümölcsök, zöldségek. 1. SZÍVÓ : Mert a kényelmes tapadókorongok alatt a tányért használhat egy kis mennyiségű víz gyors biztonságos a lemezeket, hogy a magas szék, asztal vagy bármilyen felületen, elkerülve a véletlen kiömlés élelmiszer.2. HELYES ALAK : aranyos rajzfilm panda alakú, 2 fülek lemez, könnyen vonzza a baba, nagy, mindenféle különböző ételek, gyümölcsök, zöldségek.3. KÖNNYEN tisztítható : szilikon, ami a hő ellenálló, könnyen tisztítható, csak töröld le, vagy tegye be a mosogatógépbe.Ez is lehet tisztítani magas hőmérsékleten nagyobb biztonság.4. HORDOZHATÓ : Ez a baba szilikon lemez könnyű, rugalmas, ezáltal könnyen szállítható a napi kirándulások, erős, nem könnyű megtörni, vagy deformálódik.5. TERVEZETT BABA : A lemez mérete tökéletes a csecsemők, kisgyermekek, illetve a magasabb lemez fal segít csökkenteni a kiömlés, valamint megkönnyíti a gyerekek, akiknek a finom motoros készségek fejlődnek, hogy saját takarmány.6. AJÁNDÉK : gyakorlati jellegű, lágy színű, aranyos rajzfilm formában, a baba szilikon lemez kitűnő ajándék baba kínálata pedig új szülei.Spec : Elem Típus : Baba Szilikon Plate Material : Silicone High alacsony hőmérséklet : -40 fok ° c~+240 fokos centigrade Package Lista : 1 x Baba Szilikon Lemez.